Een Schip in uw Bedrijfskleuren

Varende Promotie van uw Bedrijf

Een schip in uw bedrijfskleuren is een prachtige manier om uw bedrijf op de kaart te zetten. Binnen de doelgroep van zeezeilers en in het wedstrijdveld zal men over u spreken, helemaal wanneer uw team kans ziet om vooraan in het veld mee te doen. Op uw eigen schip kunt u uw personeel als incentive een zeildag of tocht cadeau doen, u kunt uw klanten meenemen voor een ontspannen dag zeilen, u kunt er teambuilding sessies op organiseren of met de raad van bestuur een middag ontspannen. Ook rondom het recruteren van nieuwe medewerkers kan een eigen schip een belangrijke rol vervullen.


Een Ecologisch verantwoorde Keuze

Het varen van wedstrijden is een prachtige manier om aan het imago te werken. Regelmatig wordt hiervan bovendien in de media verslag gedaan. Iedere meter die uw schip zeilt en zelfs in de haven maakt uw schip dag en nacht reclame voor u. Het groene imago van zeilen versterkt de marketingcommunicatie van ieder bedrijf.


Vast Bedrag per jaar

Terwijl u het gehele jaar door kunt genieten van uw Schip, zorgt NL Sailing voor onderhoud, verzekeringen en een permanente ligplaats. U betaalt slechts een vast "Operational Lease" bedrag per jaar en er zijn geen aan of verkoopkosten. Zo heeft u geen omkijken en altijd een vaarklaar schip. De mogelijkheden van een eigen schip bespreken wij graag met u.

 

TEAM NL Sailing
info@nlsailing.nl