Teambuilding met de Wind in de Zeilen


Hoe goed communiceert u met uw collega's?

NLsailing biedt bedrijven diverse mogelijkheden en uiteenlopende coaching programma's voor het management team of afdeling. U kunt natuurlijk ook een dagje op de hei gaan zitten, maar wij zien meer uitdaging in het echte werk. Zeilen op zee is een grote uitdaging waarbij alleen door goed samenspel een topprestatie is neer te zetten. Door een team op een heel andere manier met elkaar te laten samenwerken komen onder leiding van onze ervaren coaches onvermoede krachten en verhoudingen bloot te liggen. Tijdens een tocht op zee in een van onze kajuitzeiljachten gaan de deelnemers elkaar van een heel andere kant zien. De teamspirit die daarbij ontstaat tijdens het uitvoeren van diverse opdrachten heeft langblijvende positieve gevolgen voor de verhoudingen binnen het bedrijf. Dit is managementtraining in het kwadraat!

Noordzee Teambuilding
's Morgens een briefing, team samenstellen, rolverdeling doorspreken, de zee op om te oefenen, Scheveningse lunch en dan 'smiddags weer de zee op om het geoefende in praktijk te brengen.

Teambuilding Training Engeland
Samen genieten, afzien, wachten draaien en op elkaar vertrouwen op de overtocht naar Engeland. Samenwerken zal voor altijd een extra dimensie hebben.

Business Regatta
Teams strijden tegen elkaar. Alles hangt af van een perfecte samenwerking, de onderlinge communicatie wordt tot het uiterste op de proef gesteld.

De mogelijkheden van deze, of een op maat gemaakte Management Training of Teambuilding bespreken wij graag met u.

TEAM NL Sailing
info@nlsailing.nl